بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

 

همانطور که می‌دانید استفاده از فیلدهای عددی با نوع Replication ID مزایا و معایب خاص خود را دارد که بررسی آن از حوصله این آموزش خارج است!

ولی اگر به هر دلیلی شما از Replication ID در جداول خودتان استفاده کرده‌اید، قطعا در بکاربردن تابع DLookUp برای این فیلد به مشکل برخوردید.

نگاهی به نمونه کد زیر بیاندازید؛

'Me.Text1 = DLookup("[Filde1]", "Table1", "[id] = " & (Me.Text0))

در نمونه کد فوق جهت نمایش اطلاعات در تکست باکس یک از دستور DLookUp# استفاده شده تا محتویات فیلد یک را از جدول یک نمایش دهد البته به شرطی که فیلد ID در جدول مذکور برابر با تکست باکس صفر که در فرم ما موجود است باشد!

حالا اینکه این شرط را در دستور DLookUp# به چه نحوی بنویسیم در آینده مورد بررسی قرار خواهد گرفت که در اینجا یک اشاره میکنیم که با نوع فیلد جدول که دارای حرف، عدد و یا تاریخ باشد متفاوت است.

ولی فیلد Replication ID کلا از این قواعد مستثنی است!

برای قرار دادن فیلد Replication ID# به عنوان شرط در متغییرهای دامنه (DLookUp, DCount, DMax, DLast, DAvg, DMin, DFirst) حتما لازم است تا از تابع StringFromGUID# استفاده شود!

نقش StringFromGUID# این است تا یک آرایه از نوع بایت را به رشته تبدیل کند. [1↓]

لذا شما باید ابتدا Replication ID# را توسط StringFromGUID# تبدیل به رشته کنید تا قابل فهم شود.

نمونه زیر:

'Me.Text1 = DLookup("[Filde1]", "Table1", "[id] = " & StringFromGUID(Me.Text0))

 منتظر نظرات شما هستیم smiley


↑1. بیشتر بخوانید


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : dlookup ,فیلد ,replication ,استفاده ,stringfromguid ,جدول ,دستور dlookup ,dlookup استفاده ,فیلد replication ,تکست باکس ,dlookup filde1 ,دستور dlookup استفاده ,dlookup filde1 table1 ,text1 dlookup filde1
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آتش برگ Debbie Economy Scientific Society of Shiraz Azad University پیام آگهی|سایت تبلیغاتی اصناف بازار،مشاغل و تولید محتوا صنفی البرز رایانه atr دلبر و جانان(سابق) خدايا دوست دارم قلقلی